Evlenme Teklifi Yüzükleri

Evlenme Teklifi Yüzükleri

Evlenme teklifi yüzükleri, Hayatınızın bundan sonraki anlamına sürpriz evlilik teklifi yaparken güzel bir tektaş yüzük almanız onu çok mutlu eder,bundan sonra yaşayacağınız anların önemini daha da artırır. Bu yüzük bir anlamda ” sen benim için paraya ölçülemeyecek kadar önemlisin ” anlamı taşır. İşte bu nedenden dolayı tektaş yüzük daha çok kullanılır. Bayanlar bu tarz sürprizlerden çok ama çok hoşlanır. Emin olun onun kalbindeki yeriniz daha çok sağlamlaşır.

Sürpriz bir şekilde yapılan evlenme teklifi sırasında bu yüzüğü vermek bayanların zihninde size karşı bir bakış açısı oluşturur.Sizin onu ne kadar çok düşündüğünüz üzere bu fikirler yoğunlaşır.Bu mutlu evlenme teklifi sonrasında hayatınızın bundan sonraki anlamı mutluluk gözyaşlarına boğulur. Her ne kadar bizim kültürümüze ait bir şey değilmiş gibi gözükse de evlenme teklifi yüzükleri araştırılan konuların başında gelmektedir.

Gittikçe daha çok yaygınlaşan bu olay artık bizim kültürümüz haline gelmiştir. Mutluluk formüllerden birisidir bu yüzük. O yüzden zamanlama çok önemlidir. En doğru yerde,en doğru zamanda diz çökün ve aşkınıza sürpriz evlenme teklifi yapın. Hava koşullarına dikkat edin, nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadığını iyice bir öğrenin.  Tavsiyelerimiz şimdilik bu kadar ,son karar sizin. Evlenme teklifi organizasyonları için 05543197061 arayın.

Lazerli Evlilik Teklifi Fiyatları

Lazerli Evlilik Teklifi Fiyatları

Lazerli evlilik teklifi fiyatları , boğaz köprüsü altında lazerle yazı yazılarak yapılan yat organizasyonudur. En çok evlilik teklifi için tercih edilmektedir. Yat organizasyonlarını  yatta evlilik teklifi , yatta doğum günü, yatta evlilik yıldönümü , yatta sevgililer günü veya sizin için büyük anlamı olan ilişkinizin başlangıç tarihi gibi günleri kutlayabilirsiniz. Lüks yatta sevgilinize, arkadaşınıza, akrabanıza sürpriz yapabilirsiniz.

Özellikle son dönemlerde en çok tercih edilen lazerli evlilik teklifi organizasyonudur. Seçtiğiniz cümleler lüks yattan köprüye yansıtılır. Aynı anda iki adet volkan patlar. Ve o anda diz çöküp yüzüğü takarsınız. Bu özel anlarınız kameraya alınır ve We Transfer aracılığı ile internet üzerinden size yollanır.

Lazer gösterisi süresi nedir ? 

Yatta yaptığımız lazerle evlilik teklifi süresi 5-10 dakika arasındadır.

Hangi boğaz köprüsüne lazerle yazı yazılıyor ?

Boğaz köprülerinin müsaitlik durumuna göre değişmektedir. Her iki köprüde kullanılabiliyor.

Lazerli evlilik teklifi nasıl yapılıyor ?

Lazerle evlilik teklifi yatta yapılmaktadır. Lazer gösterisi yat üzerinden verilmektedir.

Lazerli evlilik teklifi minimum kiralama süresi nedir ? 

Lazer gösterisi minimum kiralama 1 saatten başlamaktadır. 1 saatlik paketlerimiz olduğu gibi 2,3,4 saatlik paketlerimizde mevcuttur.

Yatta ses sistemi var mı ?

Evet. Yatımızda yemeğinizi yerken en romantik şarkıları dinliyorsunuz. Seçmek istediğiniz şarkılar varsa bize önceden iletiyorsunuz.

Yatta süsleme mevcut mu ?

Evet. Yatımızda size özel süsleme yapılıyor. Romantik bir ortamda yat turu yapıyorsunuz.

Rezervasyon için ne yapmalıyız?

Rezervasyon için organizasyon öncesinde 200-300 TL gibi kapora almaktayız. Kapora bize ulaştığında direk rezervasyonunu yapıyoruz.

Lazerli Evlilik Teklifi Fiyatları

Bu paketimizin içinde süslenmiş bir masa, yanan tealight mumlar, kuruyemiş ve çerez, alkolsüz içecek, yata giriş anınızdan itibaren fotoğraf çekimi, evlilik teklifi anında profesyonel şekilde video çekimi, lazer ve volkan mevcuttur. Yemek, kemancı gibi istekleriniz ekstra ücrete tabidir.Yatta lazerli evlilik teklifi fiyatları 1100 TL’den başlamaktadır. Telefon : 05543197061

Sürpriz Evlilik Teklifi Fikirleri

Sürpriz evlilik teklifi yapmaya karar vermiş her bireyin merak ettiği bir konudur sürpriz evlilik teklifi fikirleri …. O kadar çok seçeneğiniz mevcut ki hangisine karar vermek size kalıyor. Gelin şimdi blog sayfamızda size bu konu hakkında bilgiler verelim.

evlilik teklifi fikirleri sürpriz evlilik teklifi fikirleri Sürpriz Evlilik Teklifi Fikirleri evlilik teklifi fikirleri

Sokakta Sürpriz Evlilik Teklifi Fikirleri

Sevgiliniz ile beraber yolda yürüyorsunuz. Birden önünüze orkestra kesiyor ve keman çalınıyor. Sizde sokak ortasında yüzüğünüzü çıkarıp evlilik teklifi yapıyorsunuz. Birden gül konfeti patlıyor ve hayatınızın en değerlisine evlilik teklifini gerçekleştirmiş oluyorsunuz.

Yatta Sürpriz Evlilik Teklifi Fikirleri

Yatta sürpriz evlilik teklifi fikirleri olarak birden fazla seçenek mevcuttur. Siz değerli ziyaretçilerimizi bu konuda bilgilendirelim. Kız arkadaşınıza yemek için yatta olacağınızı söyleyin. Aşkınız yata girdiğinde önünüze bir puzzle geliyor. Beraber puzzle parçalarını topluyorsunuz. Toplandığı anda birde bakıyorsunuz ki Benimle Evlenir Misin? yazısı çıkıyor. Sizde bu şekilde sürpriz evlilik teklifi yapıyorsunuz. İkinci seçenek olarak yata afiş getirin. Aşkınız yata yanaştığında yat içinden afiş açın. Üçüncü seçenek ise yat içinde beraber yemeğinizi yiyin. Boğaz köprüsü altına ulaştığımızda fotoğraf çekimi yapılacak diye sizi yatın ön tarafına alalım. Boğaz köprüsünü izlerken birden köprü altında lazer yazıları geçiyor. Yazıyı beraber sonuna kadar okuyorsunuz. Yazı bitiminde Benimle Evlenir Misin ? yazısı köprüde beliriyor, volkanlar patlıyor ve bu şekilde evlenme teklifini gerçekleştiriyorsunuz.

Yunus Balıkları Gösterisinde Sürpriz Evlilik Teklifi Fikirleri

Yunus balıkları gösterisi için kız arkadaşınızı ikna ediyorsunuz. Siz yunus balıkları gösterisini izlerken yunus eğitmenimiz eline mikrofonu alıyor ve şimdi bir oyun oynayacağız diyor. Ondan sonra şanslı bir çift seçileceğini beyan ediyor. Sizde elinizi kaldırıyorsunuz. Sizi yunusların olduğu alana alıyor ve aşkınız ile birlikte yunus balıklarına halka atıyorsunuz. Atılan halka geri geldiğinde hanımefendi halkayı açıyor ve birde ne görsün? Sizin onun için yazdığınız yazı ve sonunda Benimle Evlenir Misin ? Yüzüğü çıkarıp alkışlar eşliğinde evlilik teklifi yapıyorsunuz.

Evlilik teklifi fikirleri hakkında daha farklı ve geniş kapsamlı bilgi edinmek için tıklayın.

Sürpriz evlilik teklifi fikirleri hakkında bilgi almak için 0554 319 70 61

Sürpriz Evlilik Teklifleri

Sürpriz evlilik teklifleri ;  sürpriz organizasyonlar olarak bir çok farklı organizasyonumuz bulunmaktadır. Beklentiler doğrultusunda sürpriz evlilik teklifi organizasyonları hakkında size farklı paketlerimizi sunuyoruz. Ben kız arkadaşıma evlenme teklifi yapmak istiyorum müşterilerimize çeşitli paketleri göstermek istiyoruz. Hayatınızın en özel anlarından birisi olacak bu özel günde romantik evlenme teklifi yaparak hayatınızın sürprizini yapın.

1 – Yunuslarla Evlenme Teklifi

Kız arkadaşınızı normal sıradan bir gün gibi yunus gösterisine gitmeye ikna ediyorsunuz. Foklar,morslar, yunus balıkları ile beyaz balina ile sunulan müthiş gösterileri izliyorsunuz. VİP bilet alınıyor ve gösteriyi tam ortadan izliyorsunuz. İlk başta foklar ve morslar gösteri yapıyor. Ardından yunus balıkları gösterisi başlıyor.Bu gösteri sürerken yunus eğitmenimiz eline mikrofonu alıyor ve şanslı bir çift seçeceğini söylüyor. Bu şanslı çift tabi ki sizsiniz. Size halka veriliyor ve siz bu halkayı havuza atıyorsunuz. Yunus balıkları attığınız halkaları geri getiriyor. Halkalar elinize geldiğinde eğitmen halklarda bir değişiklik olup olmadığını soruyor. Bu esnada sürpriz evlenme teklifi yaparak aşkınızı şaşırtıyorsunuz.Bu evlilik teklifi organizasyonumuz ile sevgilinizi çok ama çok şaşırtabilirsiniz.

2- Yatta Evlenme Teklifi

yatta evlilik teklifi sürpriz evlilik teklifleri Sürpriz Evlilik Teklifleri yattaevlilikteklifi 987x658

Lüks yatta evlenme teklifi en çok ilgi gören sürpriz evlenme teklifi organizasyonları arasında yer almaktadır. Akşam serinliğinde İstanbul boğazına doğru yol alırken yatta yemeğinizi yedikten sonra boğaz köprüsünün altında aşkınızı ilan ederek yatta evlenme teklifi yapabilirsiniz.

3- Helikopterde Evlenme Teklifi

helikopterde evlilik teklifi sürpriz evlilik teklifleri Sürpriz Evlilik Teklifleri kaanair

Gökyüzünde İstanbul’u izleyip kız arkadaşınıza muhteşem bir evlenme teklifi yapabilirsiniz. 15 dakikalık ve 30 dakikalık turlar bulunmaktadır. Bu paketimizde siz helikopter içinde İstanbul’u izlerken Profesyonel olarak video çekimi yapılmaktadır. Helikopter boğazın üstüne geldiği zaman yüzüğünüzü çıkarıp kız arkadaşınızın parmağına takıyorsunuz. Bu şekilde helikopterde evlenme teklifi yaparak üstünüzden büyük bir yükü atmış oluyorsunuz. Gökyüzünde evlilik teklifi en muhteşem organizasyonlarımızdandır.

4 – Çırağanda Evlenme Teklifi

çırağanda evlenme teklifi sürpriz evlilik teklifleri Sürpriz Evlilik Teklifleri ra anda evlenme teklifi

Çırağan sarayında sürpriz evlenme teklifi yapmaya karar veren müşterilerimiz kendilerini çok mutlu hissediyor. Çırağan Sarayı Osmanlı tarihini yansıtan ve insana kendini çok özel hissettiren harika bir mekan.  Sizin yemek yiyeceğiniz masa süsleniyor ve size özel olarak masada gül yaprakları bulunuyor.  Sizde bu ortamda romantik evlenme teklifi yaparak hayatınızın en önemli sürprizlerinden birisine imza atmış oluyorsunuz. Çırağan’da evlenme teklifi lüks paketlerimiz arasında yer almaktadır.

4 – Sinemada Evlenme Teklifi

Sinemada evlenme teklifi , film izlemeyi seven çiftlerimizin sevdiği organizasyonlardandır.Romantik bir ortamda film izlemeden önce süslenmiş odada evlilik teklifi yapın ve ondan sonra bu güzel anların keyfini çıkartın.

İLETİŞİM : 0554 319 70 61

Evlenme Teklifi Fiyatları

Evlenme teklifi fiyatları 800 TL’den başlamaktadır. Yatta gündüz evlenme teklifi fiyatları ekonomik pakettir. Evlilik teklifi paket fiyatları aşağıda yer almaktadır. En güzel evlilik teklifleri için Sürpriz Rüyası olarak çalışmaya devam etmekteyiz.

evlenme teklifi fiyatları evlenme teklifi Evlenme Teklifi Fiyatları evlenme teklifi fiyatlar 1024x683
evlenme teklifi fiyatları

Yatta Evlilik Teklifi Fiyatları

Yatta evlenme teklifi fiyatları , gündüz masa süslemeli ve profesyonel fotoğraf çekimi ile birlikte romantik tur şekline yapılan turlarımızın fiyatı 850 TL’dir. Bu paketimizin içinde masa süslemesi , profesyonel fotoğraf çekimi , teklif anı profesyonel video çekimi, çerez ve içecek servisimiz bulunmaktadır. Beraber romantik müzikler eşliğinde muhteşem İstanbul boğazını keşfedin.Yatta evlilik teklifi en çok tercih edilen paketimizdir. Yatta güzel ve romantik bir tur yapıyorsunuz.Siz tur yaparken profesyonel olarak fotoğraf çekimleriniz yapılıyor.Aynı zamanda herhangi bir ücret alınmaksızın video çekimlerinizde yapılmaktadır. İstanbul’u doya doya gezme imkanınız oluyor. 1 ve 2 saatlik turlarımız çok tercih edilmektedir.

Yatta Lazerle Evlenme Teklifi Fiyatları

Yatta lazerle evlenme teklifi fiyatları, bu paketimizde 1 saatlik yat turu , masa süslemesi , yata giriş anınızdan itibaren profesyonel fotoğraf çekimi, çerez ve içecek servisi, teklif anında profesyonel video çekimi, boğaz köprüsüne lazer gösterisi ile kayan yazı verilmesi ve iki adet volkan patlatılması bulunmaktadır. Saat uzatımları durumunda ise her saat için 400 TL fiyat alınmaktadır. Yarım saatlik uzatım durumunda 200 TL alınmaktadır. Bu paketimizde istemeniz durumunda ekstra iki kişilik yemek söyleyebilmekteyiz. Et menü , tavuk menü , balık menü , karışık ızgara gibi yemek seçeneklerimiz bulunmaktadır. Bu durumda iki kişilik yemek menüsü için 100 TL fark almaktayız. Extra hizmetler olarak kemancı çağırabilmekteyiz. Bu romantik geceye kemancımız eşlik ederek tam bir romantizm dolu gece yaşanabilir. Kemancı çağırılması durumunda 300 TL fark alınmaktadır.Yatta evlenme teklifi fiyatları 1100 TL’den başlamaktadır. Lazer cihazımız son derece kaliteli olup verilen yazı köprüde çok rahat okunabilmektedir.

Sinemada Evlenme Teklifi Fiyatları

Sinemada evlenme teklifi fiyatları, bu paketimizde bir kafenin sinema bölümünün süslenmesi, gül yaprakları ile sizin ve aşkınızın isimlerinizin yazılması, evlilik teklifi anında profesyonel video çekilmesi ve montajı, teklif anından sonra profesyonel fotoğraf çekilmesi , 2 saat boyunca baş başa romantik film izleme, yemek ve içecek servisi bulunmaktadır.Bu paketimizin fiyatı 1000 TL’dir.

Yunus Gösterisinde Evlilik Teklifi Fiyatları

Yunuslarla evlenme teklifi farklı ve sıradışı evlilik teklifi paketi arasında yer almaktadır. Bu paketimizde yunus gösterisi için iki kişilik vip bilet alınması , organizasyonun ayarlanması , teklif anı ve gösterisi esnasında profesyonel video çekilmesi , teklif anından sonra profesyonel fotoğraf çekilmesi bulunmaktadır. Bu paketimizin fiyatı 2000 TL’dir.

Kumsalda Evlenme Teklifi Fiyatları

Kumsalda evlenme teklifi fiyatları 2000 TL’den başlamaktadır. Bu paketimizin içinde kumsal kapama, kumsal süslenmesi , yemek ve içecek servisi , profesyonel fotoğraf çekimi, teklif anında profesyonel video çekimi bulunmaktadır. Kumsalda deniz sesleri eşliğinde romantik bir ortamda evlilik teklifi yaparak sevgilinize olağanüstü bir sürpriz yapabilirsiniz.

                                                                                                          Kemanla Evlenme Teklifi Fiyatları

Çok güzel bir keman dinletisi şeklinde evlenme teklifi yapmak ister misiniz ? Caddede , lüks yatta ve bir çok mekanda sizin için dışarıdan kemancı çağırıyoruz, bu mutlu gününüze kemancımız eşlik ediyor. Özellikle yat lazer paketimizde kemancı çok talep görmektedir. Kemanla evlilik teklifi paketleri ve daha fazlası için bizi arayın.

Evlilik teklifi fiyatları hakkında direk daha detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için 05543197061 arayın.

Evlilik Teklifi Organizasyonu

Evlilik teklifi organizasyonu , Kafanızda Evlilik teklifi kararını netleştirdiniz ve uzun seneler sonra bile hatırlayacağınız evlilik teklifi organizasyonu ile evlenme teklifi yapmak istiyorsunuz.  Fakat kafanızda tam olarak nasıl bir evlenme teklifi yapacağınız oturmadı. İşte tamda burada biz devreye giriyoruz. Sitemize Hoşgeldiniz. Nasıl bir evlilik teklifi arzu edersiniz? Size bu konuda yardımcı olmak isteriz. Sinema, tiyatro gibi yerlerde bir senaryo oluşturabiliriz. Sinema ve tiyatro aklınıza yatmadı ise size bir çok organizasyon önerebiliriz.

Evlilik Teklifi Organizasyonu

Sapphire’de, Doğada ( İzoletta Life Park ) , Kumsalda, Helikopterde, Yunuslarla ve yatta Evlilik teklifi seçeneklerimiz bulunmaktadır. Kapalı bir mekan mı arzu edersiniz ? Eğer kapalı bir mekan istiyorsanız orayı kurumuş güller,tealight mumlar ve balonlar ile süslüyoruz. Tabi ki sadece süsleme ile kalmıyor. Sizin için garson bulunduruluyor ve isteklerinizi size servis yapıyor. Yemeğinizi yerken en sevdiğiniz romantik şarkılar çalıyor. Bu güzel ana özel profesyonel olarak fotoğraf ve video çekiliyor. Günün sonunda bundan sonraki hayatınızın anlamına hayatının sürprizi yapmış oluyorsunuz.

Mesela kız arkadaşınız uçakları ve gökyüzünü çok seviyor. O zaman size helikopterde evlenme teklifi paketini öneririm.Helikopterde 15 dakika ve 30 dakika olmak üzere iki adet tur çeşiti bulunmaktadır. Helikopterde İstanbul turu yaparken bu özel anlarınızı Profesyonel fotoğraf makinesi ile kamera çekimi yapıyoruz. Bu şekilde bu anlarınızı ölümsüzleştirmiş oluyorsunuz.Tabi ki helikopterden indiğinizde bir pankart açılıyor ve pankartta Seni Seviyorum yazıyor 🙂 Kız arkadaşınıza gökyüzünde böyle çok güzel bir evlilik teklifi organizasyonu yapabilirsiniz.

Farklı ve açıkcası kız arkadaşınızın sürprizden anlamayacağı bir organizasyon arıyorsunuz. Size yunuslarla evlenme teklifi organizasyonu öneririz. Kız arkadaşınıza gel aşkım Eyüp Yunus Gösteri Eğitim Merkezinde yunus gösterisi izleyelim diyorsunuz. Elbette aşkınızın başına geleceklerden haberi yok. İlk başta fok balıkları ve morslar gösteri yapıyor. Ardından yunuslar sahneyi alıyor. Eğitmenin verdiği emirleri harfi harfine uyguluyorlar. Bu güzel anları biz çekiyoruz ama sizde telefondan çekin. 🙂 Gösteri arasında eğitmen eline alıyor mikrofonu ve içinizden şanslı bir çift seçeceğim diyor. O çiftin tabi ki siz olduğunuzu söylememe gerek yok sanırım. Etrafa bakıyormuş gibi yapıyor ve şanslı çift olarak sizi seçiyor. Halka atılıyor ve atılan halkaları yunuslar geri getiriyor. O halkanın içinde sizin yazmış olduğunuz sözler ve Benimle Evlenir Misin? sözü yer alıyor. Sözler hakkında aklınızda bir şey yok ise evlenme teklifi sözleri yazımıza bakarak fikir alabilirsiniz.

Sürpriz Rüyası Organizasyon olarak her şartta evlilik teklifi organizasyonu  yapmak istiyoruz. Sizinle ilk iletişim kurduğunuz andan organizasyon bitimine kadar sürekli irtibatta kalıyoruz. Organizasyonu adım adım takip ediyor ve hayatınızın en mutlu günlerinden birisi olan bu mutlu günde mutluluğunuza ortak oluyoruz.

Şunu unutmayın , size bir telefon kadar yakınız. En güzel evlilik teklifi organizasyonu  görüşmek dileğiyle. 

İLETİŞİM: 0554 319 70 61 

Instagram : surprizruyasiorganizasyon